FAQ

HÄR FINNS INFORMATION OM LOPPET

Ange undertext här

VAD ÄR HUNFLEN TRAIL?

Hunflen Trail är en löpartävling på 8km. Trail kan man säga betyder löpning på stig, obanad terräng i skogsmiljö. En annan beskrivning som brukar användas är att det går fortare att ta sig fram till fots än på cykel.


ÄR START OCH MÅL PÅ SAMMA STÄLLE?

Nej, starten sker nere vid dalstation/parkeringen och målgång uppe vid den vackert belägna toppstugan på toppen av Hunflen.


KOMMER DET FINNAS TRANSPORT FRÅN MÅL TILL START/PARKERING?

Nej, tyvärr kommer det inte finnas. 

Man får ta sig tillbaka för egen maskin, om man inte kört helt slut på sig så finns det eventuellt någon funktionär/åskådare man kan få skjuts med. Men kan inte utlova att dessa skjutsar går frekvent. 

Om du har med dig fanclub/support-team kan dessa ta sig upp till Toppstugan och heja och du kan åka med dem därifrån.KOMMER MAN KUNNA FÅ ÖVERDRAGSKLÄDER TILL MÅLET?

Torra överdragskläder kommer man kunna få till målgången så man kan hänga kvar ett tag, få sig någon gott i magen, njuta av utsikten och heja på övriga deltagare. 

Det kommer stå en blå Volkswagen skåpbil på parkeringen markerat med "ÖVERDRAGSKLÄDER" vid starten, där man kan lämna sin väska. Förslagsvis en ryggsäck och inte en gigantisk bag när du kommer få ta med den tillbaka själv till starten.


FINNS DET TOALETT?

Vid starten finns det hederligt utedass, men det finns väldigt mycket skog att tillgå om man nu bara skall göra nummer 1.

Vid mål finns det ett antal moderna "vattentoaletter"


FINNS DET DUSCHMÖJLIGHETER?

Undersöks för tillfället. Kommer info närmare tävlingen.


KAN JAG DELTA UTAN TIDTAGNING?

Det går alldeles utmärkt! Om du önskar detta skriv "utan tidtagning" i meddelanderutan vid anmälan.


MER INFO KOMMER INOM EN SNAR FRAMTID!

Skriv din text här ...